Campingplaatsen

Algemeen geldt dat de velden grenzen aan de ontwateringsvaart langs de boerderij. Veelal ligt aan de andere zijde de weide van de koeien.

De plaatsen voor caravans zijn op gras, deels tegen de vaart aan. Tevens zijn er plaatsen tegen de weide aan. Op beide plaatsen is er een stroomvoorziening van 10 ampère. De plaatsen zijn ongeveer 130 m². Gebruik van elektriciteit kunt tijdens het boeken aangeven, de kosten worden dan meegerekend.
Auto’s op de camping zijn niet toegestaan, deze horen op de ruime, gratis, parkeerplaats.

Tenten zijn op hetzelfde veldje welkom maar kunnen ook geplaatst worden op een ander veld. Dit hangt af van de drukte op de camping. In alle gevallen ligt het veldje tussen de koeienweide en de ontwateringsvaart in.

Voor groepen is er een apart veldje achter het voetbalveld van het levend tafelvoetbal.

Campers

Voor campers hebben we diverse mogelijkheden. Campers zijn bij mooi weer welkom op het grasveld bij de caravans. Onder natte omstandigheden en in de winter is er verharde plek voor maximaal 5 campers. Deze ligt ook aan het water en is voorzien van een vissteiger.

Seizoenplaatsen

In overleg is het mogelijk om voor een langere periode op onze camping te staan. Mocht u daar belangstelling voor hebben kunt u daar contact over opnemen.