Voorwaarden

CAMPING VOORWAARDEN:

Hartelijk welkom op onze boerderij camping. Wij hopen dat u bij ons een prettige tijd zult hebben. Wij doen er in elk geval alles aan om het u naar de zin te maken.

Familie van der Zee.

Openingstijden receptie
Openingstijden wisselen en worden bij de receptie aangegeven Op zondag gesloten. Tijdens de openingstijden van onze ‘Landwinkel Vierhuis’ kunt u daar ook altijd even binnenlopen voor vragen. In dringende gevallen kunt u bellen: 0513-551418.

Vertrek aan het einde van uw verblijf voor 12:00 uur.

Sanitaire voorzieningen
Roken mag alleen buiten. Damesverband e.d. niet in de wc wegspoelen maar in de daarvoor bestemde afvalemmers. Warm douchen en warm water is gratis.

Voor campers
Het vuile water (kleine hoeveelheden) kunt u legen in het chemische toilet, bij grote hoeveelheden kunt u het storten in de gierkelder achter de grootveestal. Vraag ons om advies.
Bij de toiletunit kunt u uw watertank vullen.

Afval
Huisvuil in de daarvoor bestemde containers. Geen grofvuil.
Glas in de glasbak.
Papier is voor de muziekvereniging, graag inleveren, voor bij de receptie. Wij zetten het verder voor u weg.
Groente afval, etensresten e.d. mag naar de varkens.
Geiten lusten erg graag kapjes van brood e.d.
Kippen zijn gek op groente afval. Omdat de kippen in de dierenweide niet loslopen hebben zij het meeste behoefte aan het groene afval. U kunt dat via het gaas aan hun opvoeren. Ook de mestkuikens in het weiland lusten graag wat extra´s. Kippen lusten ook oud brood en etensresten.
Varkens zijn omnivoren, zij eten dus alles met een natuurlijke oorsprong. Het voeren van de varkens is leuk en duurzaam!

Let op!
bij het voeren van de dieren nooit plastic of metaal achterlaten!
Wanneer u naar de kippen of de geiten gaat altijd eerst de eerste deur sluiten alvorens u de tweede opent!

Verkeer op de camping
Op het terrein dient u stapvoets te rijden. Uw auto kunt u parkeren op het parkeerterrein. Laden- en lossen op uw parkeerplek is toegestaan.

Stroomvoorziening camping
Alleen voor huishoudelijk gebruik (niet voor bijv. gourmet). Stroom per plaats is maximaal 1 aansluiting 10 amp./2000 Watt.

Huisdieren
Uw hond dient aangelijnd te zijn, ook op de camping. Het uitlaten van uw hond(en) dient u buiten de camping te doen. Dus niet op het erf, in de bosjes of langs de oprit. Het is niet toegestaan het weiland of de polderdijk te betreden met uw hond. Uitwerpselen dient u op te ruimen om veeziekte te voorkomen doordat bacteriën in het eten (gras) van onze runderen komen, dit graag deponeren in de huisvuilcontainer.

Geluid op de camping
Altijd geldt dat de andere kampeerders geen geluidshinder of (over)last mogen hebben van radio, tv, hond of bezoek. Vanaf 23:00 uur dient het op de camping rustig te zijn tot 08:00 uur de volgende morgen.

Speelvoorzieningen
Voor alle voorzieningen geldt; gebruik hiervan is voor eigen risico. Gebruik voorzieningen waar ze voor gebruikt zijn. Slechtweervoorziening; Bij slecht weer is er, na afstemming met de activiteiten op de boerderij, een ruimte beschikbaar voor ontspanning. Trampoline; niet meer dan 2 personen tegelijk en schoenen uit. Niet springen tussen 22:00 en 09:00 uur. Skelters; alleen op het erf van de boerderij en na gebruik terug zetten. Ouders dienen er zelf op toe te zien.
Graag rekening houden met de klanten van de Landwinkel. Het is tevens niet toegestaan om op het terras voor de stal te skelteren.
Kickbike´s, waterfietsen en kano´s kunnen gereserveerd worden bij de receptie.

Kampvuur
Er mag alleen kampvuur gemaakt worden in overleg met de eigenaar. De andere gasten mogen geen last hebben van de rook en stank en er dienen veiligheidsmaatregelen in acht te worden genomen. BBQ is wel toegestaan.

Onderverhuur
Onderverhuur van kampeerplaats is alleen toegestaan na toestemming van de eigenaar. Voor bezoekers wordt een kleine bijdrage geheven. Bezoekers van te voren aanmelden.

Annulering
Indien u voortijdig vertrekt, is de volledige prijs voor de overeengekomen tariefperiode verschuldigd. Annuleren is in overleg mogelijk.

Meldplicht
Bezoekers/logés evenals meegenomen boten, trailers en bijzettentjes. Bezoekers dienen zich bij aankomst te melden en het bezoekerstarief te voldoen.

Aansprakelijkheid
Wij zijn nooit aansprakelijk voor diefstal, vernieling, vermissing, letsel aan personen en dier, kampeermiddelen, vaartuigen, voertuigen, bagage en goederen op ons terrein. De recreant is jegens de ondernemer aansprakelijk voor schade die wordt veroorzaakt door het doen of nalaten van hemzelf, zijn gezinsleden, zijn logés of door hem toegelaten bezoekers voor zover het gaat om schade die hun kan worden toegerekend.